Csatlakozni szeretnék

A Tamási Kártya nem csak a tamási lakosoknak kiemelkedő lehetőség.

Amennyiben szeretné a helyi termékeket előnyben részesítők egyre nagyobb táborával megismertetni vállalkozását, szolgáltatásait, vagy csak szimplán Ön is elkötelezett Tamási fejlődése iránt, úgy a Kártya Önnek is számos előnyt nyújt.

A Kártyához kapcsolódó egységes marketing anyagokon történő megjelenésen túl vállalkozása társadalmi felelősségvállalása is hangsúlyt kap.

A tamásiban, és annak környékén működő vállalkozások, szolgáltatások, üzletek, turisztikai attrakciók önkéntesen csatlakozhatnak elfogadóhelyként, amennyiben vállalják az alábbi feltételeket:

  • A „Tamási kártya elfogadóhely” matricát, vagy képet jól láthatóan kihelyezik a szolgáltatás helyén.
  • Meghatározzák és az erre a célra rendszeresített űrlapon cégszerű aláírásukkal hitelesítik a kedvezmény mértékét, amelyet a kártyatulajdonosnak adnak
  • Tudomásul veszik, hogy az érvényesíteni kívánt kedvezményt minden Tamási kártyatulajdonosnak biztosítják, diszkrimináció mentesen
  • Meggyőződnek róla, hogy a jogosult, és nem más használja a kártyát (lakcímkártyával együtt érvényes a Tamási kártya)
  • A kedvezmény érvényesítésének a fizetéssel és számlaadással kapcsolatos részeit saját hatáskörben,a jogszabályoknak megfelelően végzik. Az ezzel kapcsolatos esetleges plusz kiadás költségeit vállalkozó vállalja magára (pénztárgép programozása, kedvezmény nyilvántartás, stb.)
  • Hozzájárulnak, hogy Tamási kártya elfogadóként az adatlapon megadott információk megjelenhessenek mind az elektronikus, mind pedig a nyomtatott sajtóban, valamint a Tamási kártyát népszerűsítő kampányok során, valamint szerepeljenek a www.tamasikartya.hu weboldalon az elfogadóhelyek listájában.

A programhoz való csatlakozás egyszerű, mindössze egy Nyilatkozatot kell leadni a Tamási Polgármesteri Hivatalban, ezen történik az Ön által felajánlott kedvezmény részletezése  is.

A Nyilatkozat letölhető: itt!